Gribe Karşı Mucize Formül

Ankara ve Türkiye’de dertlere deva formülleri ile üne kavuşan Fer Balları mevsim değişikliği ile meydana gelen grip hastalığına karşı da formül bularak şifa dağıtmaya devam ediyor.

Soğukların aniden bastırmasıyla grip ve soğuk algınlığı kapıyı çalınca çocuk ve yetişkinler yataklara serilmeye başladı. Hekimler hemen antibiyotik  kullanılmaması uyarısı  yaparken Fer Bal Yönetim Kurulu Başkanı ve Bal gurmesi Melih Fer Solmaz, annelere yılların mucizesi Bal tavsiyesinde Bulundu.  Solmaz’a g öre  gribe karşı mücadele yöntemi çok basit. Öncelikle çocukların  önce bağışıklık sistemi güçlendirilmeli diyen Solmaz,  “ bunun için kahvaltı sofrasında mutlaka ‘’BAL’’ bulundurmalı. Ancak etkin mücadele için ise mucizenin yolu özel formülden geçer” dedi.

Çocuk ve yetişkin diyabet hastası değilse, alerjik yapısı bulunmayıp  bir de hekimlerinden kendisi için verilmiş özel bir tavsiye bulunmuyorsa,  bizim  mucize formülümüz herkes için geçerlidir diyen Solmaz şunları söyledi: “ Formülümüz Bal ve Bal ürünlerinden hazırlanıyor. İşin Ustası, yani ehil eller tarafından hazırlanması gerekir. Kestane balı Arı Sütü Polen ve Çağın mucizesi olarak nitelendirilen ve doğal Antibiyotik özelliği taşıyan Propolis belli ölçülerde karıştırılarak özel kokteyle  dönüştürülüyor. İlk kullanımından itibaren kişinin bağışıklık sistemini güçlendiren özel kokteyl hastalıklara geçit vermiyor . Ancak hemen belirtmeliyiz ki, her çocuk ve yetişkin için ayrı ayrı kokteyl hazırlanıyor.”

Melih Fer Solmaz bu karışımları hazırlarken 15 yıllık birikimini ve tecrübesini kullanıyor. Karışımlarda kullanılan bütün ürünler Melis Arı Çiftliğinde üretilmekte olup %100 saf ve doğal.  Fer Balları 2011-2012 yılında ‘’GÜVENİLİR GIDA’’ödülü alan tek Bal firması.

BEYİN BALLA BESLENİR

‘’Beyin Tatlı ile Beslenir’’ diyen Melih Fer Solmaz Balın insan üzerindeki etkisini de şöyle anlatıyor: ‘’ Kana en Çabuk karışan gıda ürünü bal’dır. Eğer çocuk düzenli olarak her gün bal yerse beyin hücreleri doğrudan etkileniyor. Beyin beslenmesi beden ısısını düzenlerken sağlıklı düşünen beyin bedene hükmederek  insanın moral ve motivasyonunu yüksek tutuyor.  Dolayısıyla Bal yiyen kişilerde başarı kaçınılmaz oluyor.’’
                                                    

KESTANE BAL’I FARK ATIYOR.

Kestane bal’ı diğer bal çeşitlerine Fark attığını söyleyen Solmaz. ‘’Doğal Antibiyotik özelliği de taşıyan bal bağışıklık sistemini güçlendirmek için hazırlanan kokteyllerin vazgeçilmezi. Aynı karışım içerisinde yer alan ‘’Propolis’’ bitki ve ağaç reçinelerinden elde ediyor. Normal Antibiyotikten çok daha güçlü. Fer Bal olarak hazırladığımız özel karışımlar hücre yeniliyor. Enerji ve güç vererek kullanıcıların yaşam kalitesini çok yükseltiyor’’.
 
 

TÜRKİYE 900 GRAM, AVRUPA İSE 3 KİLO BAL TÜKETİYOR

TÜSİAV Gıda Komisyonu Başkanı ve Fer Bal Yönetim Kurulu Başkanı Melih Fer Solmaz tarihi yolculukta özelliğini ilk günkü gibi koruyan ürünün Bal olmasına rağmen Türk mutfağında balın hak ettiği yere kavuşamadığını söyledi. Ülkemizde kişi başı bal tüketimi ortalama 700-900 gram iken bu oran Avrupa da kişi başı 2,5-3 kilodur diyen Solmaz, ‘’ Bal her nedense  hasta iken akla gelen bir şey. Oysaki mucizenin adı  bal Yaraların iyileşmesinden,Cilt güzelliğine kadar her şeye etkisi var bilinçli kullanılan Arı ürünleri çocuklarda kemik,Zeka ve beden gelişimini Sağlarken.Yetişkinlerde de yaşam kalitesini yükselterek sosyal yaşantılarının da bedenlerinin de Beyinlerin de Sağlıklı kalmasını sağlamaktadır.’’

Melih Solmaz gribe karşı mucizevi buluşunun karışım formül uygulmasını Çankaya Panora'daki Fer Ballarına ait uygulama merkezinde halkın hizmetine sunuyor.




ferbal38.jpg